Ons vijfjarig bestaan vieren we met mooie prijzen

Max Verstappen van dichtbij zien racen in Zandvoort?

Krulo maakt het mogelijk! Ter ere van ons vijfjarig bestaan én het feit dat we voor de tweede keer uitgeroepen zijn tot een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland, geven wij geweldige prijzen weg aan onze trouwe klanten. Vier deze mooie mijlpaal samen met ons en doe mee!

→ Actieperiode: 01-01-2024 t/m 29-03-2024

Wat kun je winnen? 

 • 1e plek: F1 Grandprix 2024 Zandvoort Gold tickets (2 pers.)
  → Wil jij er bij zijn en Max Verstappen in het echt zien rijden? Met deze Gold tickets zit je op één van de beste plekken van het Circuit en maak je het spektakel van dichtbij mee!
 • 2e plek: Race Experience TT Assen (2 pers.)
  → Altijd al een dag coureur willen zijn en zelf op het circuit willen rijden? Met deze gevulde dag ga je slippen, slalom rijden en rij je zelf in verschillende raceauto's over het supersnelle TT Circuit in Assen.
 • 3e plek: Offroad Experience (2 pers.)
  → Tijdens dit dag vullende programma maak je kennis met offroad rijden in 4x4 voertuigen en Quads. Tot slot sluit je de dag af in de shooting range.
 • 4e - 25e plek: Karten (2 pers.)
  → Terug naar de basis waar de carrière voor veel professionele coureurs begint. Ga samen met je collega of kameraad eens echt uitmaken wie van jullie de snelste is.
Prijzen die te winnen zijn met 5jarig bestaan Krulo

Hoe doe je mee?

Iedere klant van Krulo doet automatisch mee en het werkt als volgt: iedere €1 die je uitgeeft aan onderdelen staat gelijk aan 1 punt. Klanten die aan het einde van de actie het hoogste aantal punten hebben verdiend, ontvangen één van de boven genoemde prijzen.

Iedere eerste maandag van de maand geven wij een update over op welke plek u staat.

Actievoorwaarden

De actie is geldig op het complete Krulo assortiment. De actieperiode loopt van 01-01-2024 t/m 29-03-2024. Onder voorbehoud van druk- en typfouten.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via 0592-798919 of stuur een mailtje naar info@krulo.nl.